sábado, 7 de mayo de 2011

Activitats Campanya Electoral

Des del Partit Popular de Quatretonda hem dissenyat una sèrie d’activitats per a la campanya electoral que hem arreplegat en un calendari, que detallem en la presentació que s'adjunta. Estes activitats estan encaminades a donar a conèixer el nostre programa electoral, així com també, a estar en contacte amb els nostres veïns per a recollir les seus inquietuds, ja que la nostra màxima és estar en contacte amb la gent.

Dins d’aquestes activitats hem dissenyat les següents: 
  • Cafenet”, és un acte obert a tot el món en el qual podreu plantejar-nos totes les preguntes que estimeu convenients. Ens podreu trobar a diferents bars dels poble a partir de les 17.00 hores. Vos esperem!
  • Esmorzaret”, és un acte per a tothom, en el qual podreu compartir amb nosaltres totes les vostres inquietuds i suggeriments que estimeu convenients. Ens podreu trobar a partir de les 9.30 hores. Vos esperem!
  • Cerveseta” o "Picaeta", és una forma de reunió típica del nostre poble, per això volem compartir aquestos moments amb vosaltres, i que ens feu arribar tot allò que considereu oportú.
  • Mitin Electoral”, és un acte tradicional en època d’eleccions per a que qualsevol persona que s’acoste puga conèixer de primera mà les nostres propostes per al futur de Quatretonda. En aquest acte ens acompanyaran diversos representants del nostre partit a la Comunitat Valenciana.
  • Capea”, és una activitat destinada per a la gent jove de Quatretonda, per a que puga comprovar de primera mà que som un partit obert, on té cabuda qualsevol persona. I al mateix temps, és una activitat d’agermanament entre els distints pobles de la Vall d’Albaida.
  • Festa Cloenda”, el sufragi universal és un dels drets fonamentals de la nostra constitució, per tant, celebrem un acte com a preludi de la festa de la democràcia que és el dia d’eleccions.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario